KAFOMETÍKY a spevníky v PDF formáte

19. 09. 2024, 10:11

KAFOMETÍKY sú "malé KAtalógy FOriem a METód", preto ten zvláštny názov. Presnejšie ide vždy o monotematické publikácie, pričom každá obsahuje súbor poznávacích, pohybových a výtvarných aktivít pre deti v MŠ, ako aj piesne či básne a veľa pracovných listov. A  5 z nich máme aj vo veľmi praktickej PDF podobe. Takže si vytlačíte práve tie a toľko, koľko aktuálne potrebujete.

Ekológia a príroda – viac ako 16 pohybových hier a aktivít, netradičné výtvarné edukačné aktivity, zásobník hádaniek, básní a piesní i viac ako 50 ilustrovaných pracovných listov o prírode a jej ochrane. Materiál prináša aj úplne nové autorské príbehy, vďaka ktorým deti pochopia význam ochrany našej Zeme a životného prostredia,

Sviatky a tradície známe i neznáme – viac ako 60 rozmanitých aktivít motivovaných zvykmi, sviatkami, tradíciami. Pranostiky o jari, lete, jeseni i zime. Zásobník 24 prevažne ľudových piesní s notami na všetky ročné obdobia a 48 ilustrovaných pracovných listov A4 s rôznou úrovňou náročnosti.

Ľudské telo a zdravie – autorské príbehy súvisiace s telom a zdravím, rozsiahly projekt o ľudskom tele, 10 pohybových hier a 9 výtvarných aktivít, zásobník hádaniek a básní a 50 pracovných listov.

Počasie – nápadité a veselé pracovné listy s metodikou sú doplnené i o originálne rozprávky.

Život v lese, pri vode a na lúke – autorské príbehy o svete živočíchov vo voľnej prírode, projekt, 20 pohybových hier, 17 výtvarných aktivít, zásobník básní i 50 pracovných listov...

 

A ak hľadáte nové inšpirácie na hudobné aktivity s deťmi, máme pre vás skvelé tipy na zábavné a vzdelávacie PDF spevníky, ktoré rozospievajú každú škôlku:

V našej škôlke 1 – obsahuje 22 originálnych autorských piesní a hudobno-pohybových hier s témami zvieratká (Húsenička Katka, Lev a myš, Lesné zvieratká...), rastlinky (Snežienka, Kde rastie ovocie...), rôzne príležitosti (Pred jedlom, Mamkino srdiečko, Babičke a deduškovi z lásky...).

V našej škôlke 2 – Od jari do zimy – spevník prináša úplne nové autorské piesne s notovými záznamami na upriamenie pozornosti detí (napr. Slniečko nás volá, Rozcvičíme prstíky...), piesne o prírode (napr. Premeny počasia, Najkrajšia zem...), piesne o ľuďoch a svete (napr. Semafor, Zdravá strava, Kto čo robí, Ďakujem ti, babička), ako aj štyri hudobno-pohybové hry na jar, leto, jeseň i zimu.

Spolu je nám veselo – JESEŇ/ZIMA – jednoduché milé piesne na jeseň a zimu, ale i s využitím počas celého roka (napr. Prišla jeseň, Kamarát, kamarát, Karneval, Hviezdička z neba, Koleda, koledička...).

Spolu je nám veselo – JAR/LETO – zaspievajte si veselé pesničky s jarno-letnou tematikou, napr. o snežienke či lienke. Aj tento spevník využijete počas celého roka.

Komentáre2

21. 09. 2024, 07:23:05
Angelika Kirinovičová - odpovedať
Dobrú deň, mala by som záujem o PDF formát kafometiku Počasie, Život v lese a Ľudské telo. Ďakujem Kirinovičová
25. 09. 2024, 16:31:37
Lucia - odpovedať
Dobrú deň, mala by som záujem o PDF formát kafometiku Počasie, Život v lese a Ľudské telo. S pozdravom Filková

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím